Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Robert Tutunaru Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Animal Life este o organizaţie non-profit, fondată în 2006, a cărei membrii sunt voluntari aduşi împreună de dragostea faţă de animale şi natură. Am pornit la drum în 8, unii au plecat, unii au rămas, prieteni noi ni s-au alăturat de-a lungul anilor, și iată-ne acum, 10 ani mai târziu, animați de aceeași dorință de a construi o lume mai bună, cu oameni care respectă toate formele de viață. Azi suntem un nucleu de 20 membri ajutati de mai multi voluntari dedicati.

Numărul de sterilizări/vaccinări/tratamente/animale îngrijite de depind direct de finanțările pe care le primim. Ne dorim să strângem fonduri suficiente pentru a putea oferi aceste servicii către toate animalele care ar putea beneficia de ele.

Ne bucurăm de contribuția ta și îți mulțumim!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Robert Tutunaru : Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE
Cel mai frumos cadou de ziua mea