Un cadou de ziua mea

 

Laura Morar Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

100% Complete
1,003 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hai să ajutăm asociația Animal Life să construiască un adăpost pentru animalele de companie abandonate!

Pentru a putea ajuta animalele de companie abandonate avem nevoie de un centru în care acestea să fie primite, spălate, consultate și cazate.

Adăpostul va funcționa ca un centru de plasament în care animalele sunt cazate în cele mai bune condiții până la adopție. Adiacent, va dispune de un mic cabinet medical cu spațiu de cazare a cazurilor grave.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Îți mulțumesc! :o)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Animal Life este o organizaţie non-profit, fondată în 2006, a cărei membrii sunt voluntari aduşi împreună de dragostea faţă de animale şi natură. Am pornit la drum în 8, unii au plecat, unii au rămas, prieteni noi ni s-au alăturat de-a lungul anilor, și iată-ne acum, 10 ani mai târziu, animați de aceeași dorință de a construi o lume mai bună, cu oameni care respectă toate formele de viață. Azi suntem un nucleu de 20 membri ajutati de mai multi voluntari dedicati.

SUSŢIN PROIECTUL

Adăpostul Animal Life

Pentru a putea ajuta animalele de companie abandonate avem nevoie de un centru în care acestea să fie primite, spălate, consultate și cazate. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Anonymous

340 RON
10 May 2019

Miruna *

75 RON
Ham ham fericiți!
10 Jan 2019
La multi ani (scuze pentru intarziere), draga Laura! Succes in tot ceea ce iti propui, multa sanatate si putere de munca iti dorim! Ham-ham! :) Adina si Tom
09 Jan 2019

Anonymous

200 RON
07 Jan 2019

Anonymous

50 RON
04 Jan 2019

Anonymous

50 RON
04 Jan 2019

Anonymous

100 RON
03 Jan 2019
75 RON
03 Jan 2019
La multi ani, Laura! Succes, Animal Life! La cat mai multi donatori, faceti o treaba buna ;)
03 Jan 2019
Mult succes!
03 Jan 2019
Laura Morar : Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE
Un cadou de ziua mea