Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

Sterilizări / Vaccinări / Îngrijire animale ~ 2018

Status: Fundraising

Numărul de sterilizări/vaccinări/tratamente/animale îngrijite de depind direct de finanțările pe care le primim. Ne dorim să strângem fonduri suficiente pentru a putea oferi aceste servicii către toate animalele care ar putea beneficia de ele.

Ne bucurăm de contribuția ta și îți mulțumim!

[ Show more ]

11,235 RON

Sumă:

11

Galantomi:

105

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Sterilizarea animalelor abandonate este o activitate permanentă a asociației noastre, pe lângă vaccinarea, cazarea, promovarea pentru plasarea în familii a acestora. Pe lângă animale abandonate, oferim sterilizare și pentru animalele de companie ale persoanele care nu își pot permite aceste intervenții.

Încercăm să creștem numărul animalelor sterilizate de la un an la altul fiind convinși că aceasta este singura metodă de a contribui la reducerea animalelor abandonate și automat a suferinței acestora.

Înafară de sterilizări, vaccinări, tratamente pentru animalele bolnave, oferim, desigur, și cazare și mâncare animalelor pe care le avem în grijă. 

Numărul de acțiuni/tratamente depinde de finanțările pe care le primim, și dorim să strângem fonduri suficiente pentru a putea oferi aceste servicii către toate animalele care ar putea beneficia de ele.

Avem nevoie de sprijin financiar, iar orice donație ajută!