Sterilizări / Vaccinări / Îngrijire animale

Sterilizarea animalelor abandonate este o activitate permanentă a asociației noastre, pe lângă vaccinarea, cazarea, promovarea pentru plasarea în familii a acestora. Pe lângă animale abandonate, oferim sterilizare și pentru animalele de companie ale persoanele care nu își pot permite aceste intervenții.

Încercăm să creștem numărul animalelor sterilizate de la un an la altul fiind convinși că aceasta este singura metodă de a contribui la reducerea animalelor abandonate și automat a suferinței acestora.

Înafară de sterilizări, vaccinări, tratamente pentru animalele bolnave, oferim, desigur, și cazare și mâncare animalelor pe care le avem în grijă. 

Numărul de acțiuni/tratamente depinde de finanțările pe care le primim, și dorim să strângem fonduri suficiente pentru a putea oferi aceste servicii către toate animalele care ar putea beneficia de ele.

Avem nevoie de sprijin financiar, iar orice donație ajută!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

30

Suma:

4,290 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Sterilizări / Vaccinări / Îngrijire animale

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Sterilizări / Vaccinări / Îngrijire animale

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

4,290 RON

Suma:

3

Galantomi:
30 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

2 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Ziua mea o donez AnimalLife!

Oameni buni, anul ăsta am decis să îmi donez ziua către Animal Life, asociația care de mai bine de 10 ani de zile face minuni pentru animăluțel

2,000 RON Target
4,290 RON Suma
30 Donatii
100% Complete