Our mission

Misiune:

Pentru a construi această lume întreprindem atât activități de conștientizare și educație cât și acțiuni practice, de intervenție în cazul animalelor care au nevoie urgentă de ajutor. Iată câteva dintre liniile noastre principale de activitate:

Gestionare și ajutor pentru animale de companie și animale de fermă

Acesta a devenit domeniul nostru principal de activitate, iar gestionarea câinilor și a pisicilor fără stăpân preocuparea noastră zilnică. Ne dorim o țară fără animale abandonate și chinuite, iar acestea sunt măsurile noastre:
- preluarea, cazarea, sterilizarea, vaccinarea animalelor abandonate până pot fi plasate în familii.
- promovarea adopțiilor animalelor de companie în detrimentul cumpărării.
- sterilizarea și tratarea animalelor de companie pentru persoanele care nu își pot permite aceste intervenții.
- prevenirea abandonului și a cruzimii față de animale prin campanii de conștientizare și educație în grădinițe și școli.
- colaborarea cu adăpostul public pentru promovarea adopțiilor și evitarea eutanasierilor câinilor sănătoși.
- intervenții în cazuri de accidente prin salvare, preluare, tratarea animalelor.
- urmărirea proiectelor legislative pentru asigurarea unei direcții corecte privind gestionarea animalelor fără stăpân.
- consultări cu autoritățile competente pentru o gestionare optimă a animalelor de companie (ANSVSA, Primăria Sibiu, Poliția Sibiu).

Salvarea animalelor sălbatice

Intervenim în situații de urgență pentru preluarea de animale sălbatice și beneficiem de colaborarea cu alte organizații specializate pentru know-how. În ultimii ani am intervenit pentru salvarea unui număr tot mai mare de păsări cărora am reușit să le oferim șanse bune de tratament și returnare în teritoriu datorită Asociației Prietenii Berzelor Cristian.

Plantări, ecologizări

Împreună cu prietenii de la Verdele-n Sus, Tășuleasa Social, Let's do it Romania, ne implicăm în fiecare an în toate proiectele de ecologizare sau plantare de copaci în județul nostru.

Lobby, conștiință socială

Ne dorim o generație de români responsabili, atenți la mediul în care trăiesc, și care să aibă curajul să își exprime punctul de vedere chiar și în stradă dacă este cazul. Flash-moburi sau demonstrații anti fracking, nu ne este teamă să ne spunem punctul de vedere și să susținem ideile în care credem.

Campanii de educație

Educația este sigura șansă de a schimba lucrurile în bine pe termen lung. Doar cu o generație de copii responsabili și empatici putem să sperăm la o țară echilibrată, unde natura și animalele sunt prețuite și protejate.

[ Show more ]

Projects

 

Daruiește-ți ziua de naștere
Primul pas este simplu: iei decizia de a-ți dărui ziua de naștere creîndu-ți un formular de donator pentru Animal Life Sibiu, pe platforma Galantom.

Începe o campanie
Când se apropie ziua de naștere, promovează-ți pagina de donator și încurajează-i pe cei dragi să doneze pentru a ajuta animalele din grija Animal Life.

Animăluțele beneficiază de ajutorul tău!
Vom folosi 100% din banii pe care îi donezi pentru a a finanța proiecte pentru animăluțele pe care le avem în grijă, sau pentru a ajuta și alte animale care au nevoie d ajutorul nostru, al tuturor.5,105 RON Raised:
30 Donations:
1 Supporters:

Pentru a putea ajuta animalele de companie abandonate avem nevoie de un centru în care acestea să fie primite, spălate, consultate și cazate. 

4,538 RON Raised:
49 Donations:
1 Supporters:

Numărul de sterilizări/vaccinări/tratamente/animale îngrijite de depind direct de finanțările pe care le primim. Ne dorim să strângem fonduri suficiente pentru a putea oferi aceste servicii către toate animalele care ar putea beneficia de ele.

Ne bucurăm de contribuția ta și îți mulțumim!

10,035 RON Raised:
97 Donations:
1 Supporters:

Fundraising events

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
1,000 RON Raised
7 Donations
100% Complete

Ziua mea este ziua lor

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
675 RON Raised
10 Donations
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Anul acesta am decis să îmi donez din nou ziua către Animal Life, asociația care de mai bine de 10 ani de zile face minuni pentru animăluțele d

3,000 RON Target
4,105 RON Raised
23 Donations
100% Complete

Un cadou de ziua mea

Hai să ajutăm asociația Animal Life să construiască un adăpost pentru animalele de companie abandonate! Pentru a putea ajuta animalele de compa

1,000 RON Target
663 RON Raised
9 Donations
66.3% Complete

Alerg pentru animalutele abandonate

Voi alerga la cursa individuala de 11.1km la "Maratonul 1 Decembrie" 2018 si am ales sa sustin voluntarii din organizatia Animal Life in demersul lor

900 RON Target
930 RON Raised
13 Donations
100% Complete

Alerg pentru animalutele abandonate

Salut,Pe 14 Octombrie voi alerga la cursa individuala de 10km la Bucharest Marathon. Este prima cursa de acest fel pentru mine, asa ca incurajarile su

1,000 RON Target
1,260 RON Raised
18 Donations
100% Complete

In loc de cadouri, as vrea sa aiba toti cateii un adapost/Instead of presents, I would like all dogs to have a home

Dear friends, I've decided to help the animals and please, instead of presents, save the animals. It is important to me that we save the animals, beca

1,000 RON Target
1,900 RON Raised
14 Donations
100% Complete

Donez ziua mea la Animal Life

De banii aceștia se vor steriliza cam 25 animale fără stăpân, asta înseamnă câteva sute de pui de câini/pisici în minus în urmatorii ani.

2,500 RON Target
3,555 RON Raised
36 Donations
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Mai e putin pana ating minunata varsta de 25 de ani :D Anul acesta, de ziua mea, am decis sa-mi daruiesc eventualele cadouri celor care nu pot sa cear

1,000 RON Target
1,300 RON Raised
16 Donations
100% Complete

Ziua mea o donez AnimalLife!

Oameni buni, anul ăsta am decis să îmi donez ziua către Animal Life, asociația care de mai bine de 10 ani de zile face minuni pentru animăluțel

2,000 RON Target
4,290 RON Raised
30 Donations
100% Complete