Daruiește-ți ziua de naștere ~ 2019 @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Tu ce vei face de ziua ta anul acesta? Poate că nu vei ciocni paharul cu prietenii cei mai buni. Poate că nu veți dansa nici blues, nici rock. Și nici nu vă veți întreba unde să mergeți.

Dar azi, putem fi împreună mai mult ca oricând, chiar dacă #stămacasă. Doar împreună putem schimba tabloul în care trăim cu toții.

Pentru tine, pentru mine, pentru România, #rescriepovestea, Dăruiește-ți ziua!

Ce trebuie să faci?

Intra pe ziuata.galantom.ro și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

#ziuatarescriepovestea
#nepasadeacasa

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

52

Suma:

5,649 RON

Pagini fundraising

Trimite cadoul de ziua mea la Animal Life

Azi implinesc 41 de ani (da, stiu, ce soc!) iar in ultimii 14 ani familia mea extinsa a insemnat Animal Life. Am trecut impreuna prin multe construc

2,000 RON Target
5,474 RON Suma
50 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Ziua mea este și a lor ❤️

Sunt convinsă că împreună putem face multe! Anul acesta de ziua mea îmi doresc să aduc bucurie codițelor care se află în grija celor de la An

500 RON Target
175 RON Suma
2 Donatii
35% Complete