Larisa Rosian - Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

Cel mai frumos cadou de ziua mea

955 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am decis sa-mi donez ziua de nastere cauzei pentru care voluntariez de aproape 10 ani, salvarea animalelor fara stapan. Emotional, oricine ar gandi ca acest lucru se pune in practica adunand animalele de pe strada. Rational insa, cea mai eficienta metoda de a sprijini aceasta cauza este prin sustinerea sterilizarii animalelor fara stapan. Asta ma straduiesc, printre job si viata personala sa fac, alaturi de colegii si prietenii mei, zi de zi. 

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și sa sustii aceasta cauza. Este tot ce-mi doresc anul acesta. In numele tuturor animalutelor salvate, iti multumesc! ❤️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

Animal Life este o organizaţie non-profit, fondată în 2006, a cărei membrii sunt voluntari aduşi împreună de dragostea faţă de animale şi natură. Am pornit la drum în 8, unii au plecat, unii au rămas, prieteni noi ni s-au alăturat de-a lungul anilor, și iată-ne acum, 10 ani mai târziu, animați de aceeași dorință de a construi o lume mai bună, cu oameni care respectă toate formele de viață. Azi suntem un nucleu de 20 membri ajutati de mai multi voluntari dedicati.

Daruiește-ți ziua de naștere ~ 2019

 

Daruiește-ți ziua de naștere
Primul pas este simplu: iei decizia de a-ți dărui ziua de naștere creîndu-ți un formular de donator pentru Animal Life Sibiu, pe platforma Galantom.

Începe o campanie
Când se apropie ziua de naștere, promovează-ți pagina de donator și încurajează-i pe cei dragi să doneze pentru a ajuta animalele din grija Animal Life.

Animăluțele beneficiază de ajutorul tău!
Vom folosi 100% din banii pe care îi donezi pentru a a finanța proiecte pentru animăluțele pe care le avem în grijă, sau pentru a ajuta și alte animale care au nevoie d ajutorul nostru, al tuturor.



10 Donatii

Anonymous

100 RON
31 Oct 2019
La multi ani frumosi si sanatosi! Sa ai spor in tot ce vrei sa realizezi si sa ajuti pisicutii in continuare :)
15 Oct 2019

fam. Rudisteanu

200 RON
Larisa, iti dorim multa sanatate si te apreciem pentru toate eforturile depuse! La multi ani, te pupam si te asteptam la Cluj! ;-)
12 Oct 2019
La multi ani, Larisa!!!
12 Oct 2019
Multumim pentru tot ceea ce faci, Larisa!
12 Oct 2019
12 Oct 2019
75 RON
La multi ani fericiti!
11 Oct 2019
La multi ani, Lari!
11 Oct 2019

Alexandra Pas

50 RON
La multi ani, Larisa! CRed ca tot efortul tau va fi rasplatit la un moment dat! ;) Felicitari pentru tot ce faci si lucrurile frumoasae in care te implici, iti doresc multa sanatate, putere si viziune de a continua! O zi minunata, asa ca tine! :*
11 Oct 2019
Lamultiaaaaani!
11 Oct 2019