Andreea Man - Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

Cel mai frumos cadou de ziua mea

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mahatma Gandhi spunea "Măreția unei națiuni și progresul ei moral pot fi măsurate prin felul în care sunt tratate animalele." Unde națiunea a eșuat intervin organizații precum Animal Life SIbiu.

O vreme nu voi mai putea fi alături de acești oameni minunați și îmi doresc în continuare să îi sprijin dăruind-mi ziua de naștere. 

Locul animalelor nu este pe stradă, nu merită să fie maltratate ori ucise de "binevoitori" ori de indiferență. Pentru bunăstarea lor apelez la voi să susținem activitatea prietenilor din Animal Life. Căței, pisicuțe, chiar și animale mari au nevoie de suport în ceea ce privește sterilizarile, tratamentele, vaccinurile și nu numai.


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

Animal Life este o organizaţie non-profit, fondată în 2006, a cărei membrii sunt voluntari aduşi împreună de dragostea faţă de animale şi natură. Am pornit la drum în 8, unii au plecat, unii au rămas, prieteni noi ni s-au alăturat de-a lungul anilor, și iată-ne acum, 10 ani mai târziu, animați de aceeași dorință de a construi o lume mai bună, cu oameni care respectă toate formele de viață. Azi suntem un nucleu de 20 membri ajutati de mai multi voluntari dedicati.

Daruiește-ți ziua de naștere ~ 2019

 

Daruiește-ți ziua de naștere
Primul pas este simplu: iei decizia de a-ți dărui ziua de naștere creîndu-ți un formular de donator pentru Animal Life Sibiu, pe platforma Galantom.

Începe o campanie
Când se apropie ziua de naștere, promovează-ți pagina de donator și încurajează-i pe cei dragi să doneze pentru a ajuta animalele din grija Animal Life.

Animăluțele beneficiază de ajutorul tău!
Vom folosi 100% din banii pe care îi donezi pentru a a finanța proiecte pentru animăluțele pe care le avem în grijă, sau pentru a ajuta și alte animale care au nevoie d ajutorul nostru, al tuturor.4 Donatii

Eni Mihai

50 RON
La multi ani frumoși, Andreea!
16 Nov 2019
100 RON
La multi ani sanatosi si fericitiiiiii!!!
15 Nov 2019

Anonymous

100 RON
09 Nov 2019
La multi ani Andreea !
09 Nov 2019