Raluca Maria Pop - Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

Ziua mea este și a lor ❤️

175 RON Donatii stranse
35% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt convinsă că împreună putem face multe! Anul acesta de ziua mea îmi doresc să aduc bucurie codițelor care se află în grija celor de la Animal Life Sibiu, și care au nevoie, alături de iubire și o mână caldă, de mâncărică, tratamente, adăpost și multe altele. Sper să fiți alături de mine, orice ajutor este binevenit, vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii ANIMAL LIFE

Animal Life este o organizaţie non-profit, fondată în 2006, a cărei membrii sunt voluntari aduşi împreună de dragostea faţă de animale şi natură. Am pornit la drum în 8, unii au plecat, unii au rămas, prieteni noi ni s-au alăturat de-a lungul anilor, și iată-ne acum, 10 ani mai târziu, animați de aceeași dorință de a construi o lume mai bună, cu oameni care respectă toate formele de viață. Azi suntem un nucleu de 20 membri ajutati de mai multi voluntari dedicati.

Daruiește-ți ziua de naștere ~ 2020

 

Daruiește-ți ziua de naștere
Primul pas este simplu: iei decizia de a-ți dărui ziua de naștere creîndu-ți un formular de donator pentru Animal Life Sibiu, pe platforma Galantom.

Începe o campanie
Când se apropie ziua de naștere, promovează-ți pagina de donator și încurajează-i pe cei dragi să doneze pentru a ajuta animalele din grija Animal Life.

Animăluțele beneficiază de ajutorul tău!
Vom folosi 100% din banii pe care îi donezi pentru a a finanța proiecte pentru animăluțele pe care le avem în grijă, sau pentru a ajuta și alte animale care au nevoie d ajutorul nostru, al tuturor.2 Donatii

Elena Nicolache

75 RON
04 feb 2020

Petro

100 RON
03 feb 2020